Ακύρωση παραγγελίας

Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας ( ολικά ή μερικά) θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2510224411 και να επικυρώσετε με e-mail στο info@hydravgis.gr την επιλογή σας. Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά το χρονικό αυτό όριο δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης. Παραγγελίες που μένουν σε εκκρεμότητα λόγω ελλιπούς επικοινωνίας ή λανθασμένων στοιχείων στο πέρας των 5 (πέντε) εργάσιμων ημερών ακυρώνονται αυτόματα. Παραγγελίες με επιλεγμένο τρόπο πληρωμής την τραπεζική κατάθεση που παραμένουν ανεξόφλητες για διάστημα μεγαλύτερο των 5 (πέντε) εργάσιμων ημερών ακυρώνονται.

Επιστροφή ή αλλαγή προϊόντων

Οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντων ή αλλαγή  γίνεται μόνο κατόπιν τηλεφωνικής  συνεννόησης στο 2510224411 και παράλληλα με αποστολή e-mail στο info@hydravgis.gr  αναφέροντας όνομα και αριθμό παραγγελίας. Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης και έχει προθεσμία δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την έκδοση του αποδεικτικού αγοράς του προϊόντος  για να επιστρέψει το προϊόν με δική του επιβάρυνση μεταφορικών εξόδων. Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από το σχετικό αποδεικτικό συναλλαγής (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης ή Τιμολόγιο – Δελτίο Αποστολής). Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει είναι άθικτα και βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί (αφαίρεση προστατευτικής ζελατίνας) ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους.
Η επιστροφή χρημάτων ίση με το κόστος των επιστρεφόμενων προϊόντων θα γίνει με το ίδιο μέσο που έγινε η συναλλαγή και εφόσον το προϊόν έχει επιστραφεί και παραληφθεί στην έδρα μας. Η αποζημίωση θα ολοκληρωθεί εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραληφθούν τα προϊόντα.
Τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνουν  τον αγοραστή (το προϊόν αποστέλλεται με ευθύνη του πελάτη) εκτός κι αν οφείλεται σε λάθος ή παράλειψη της εταιρείας.
Κάθε προϊόν που θα έχει υποστεί ζημιές, ή του οποίου η συσκευασία θα έχει υποστεί φθορές ή είναι ελλιπές δε θα λάβει αποζημίωση.

Διαθεσιμότητα

Διεκπεραιώνουμε την παραγγελία σας μέσα στο πλαίσιο των διαθέσιμων αποθεμάτων μας.
Σε περίπτωση που ένα από τα προϊόντα μας δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, δεσμευόμαστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραλαβής της παραγγελίας, πληροφορώντας σας για την προθεσμία εντός της οποίας θα μπορεί να σας παραδοθεί το προϊόν.
Επιπλέον, οι διαθεσιμότητες των προϊόντων αναφέρονται ενδεικτικά και δεν είναι δεσμευτικές.

Καλάθι
espa-el